Дескоски: Кога се греши треба да се…

Професорот Тони Дескоски реагира на изјавата на…

Ванковска му врати на Дескоски за “Кутлешот”:…

Колегата Тони Дескоски во негов стил, ќе…

Дескоски бара да се отстранат знамињата со…

Професорот Тони Дескоски на Фејсбук напиша дека…