Акција на МВР во Жеровјане: Пронајдена девојка…

Повеќе од два часа вчеравечер, полицајци и…

(Видео) “Руси, дали сте сигурни дека сакате…

Жителите на Киев, главно доброволци, ја организираат…

(Фото + видео) Неуспешна мисија: Украинка се…

Украинка се обиде да си го прошвервцува…