Фаучи бил „шверцуван“ во централата на ЦИА…

Д-р Ентони Фаучи бил „шверцуван“ тајно во…

Фаучи си заминува од владата во САД…

Поранешниот директор на Институтот за алергии и…

(Видео) Нови шokaнти мејлови на Фаучи: Знаел…

Само неколку часа откако беа објавени документите…

(Видео+Документи) Пpoтекоа документи од ДАРПА за кopoнавирусот…

Во воените документи се наведува дека Еко-Хелт…

(Видео) Американски сенатор даде збор дека ќе…

Сенаторот Ренд Пол вети дека лично ќе…

Фаучи ќе биде најбогатиот пензионер во САД,…

Д-р Ентони Фаучи е на федералниот платен…