„Младите доаѓаат“ – концерт на оркестарот на…

Денес во 20 часот, оркестарот на Филхармонија…

Диригент од Минхенската филхармонија отпуштен поради давање…

По ултиматумот кој градоначалникот на Минхен Дитер…