(Видео) Верувале или не, ова се случи…

Училиште во Србија им забрани на учениците…

ФУСТАНОТ НА ВИКТОРИЈА БЕКАМ ЈА ЗАСЕНИ ВЕНЧАНИЦАТА…

Се ожени синот на Бекам, а гестот…