Се случи чудо: Англичанка родена без сетило…

Луѓето со Ковид-19 често се жалат на…

(Видео) Девојка абортирала во 5-от месец од…

Запознајте ја девојката по име Клер. Таа…

(Видео) Чудо во Русија: Светиот крст го…

Луѓето од Кузбас. Русија на небото забележаа…