Маж се самозапали на погребот на поранешниот…

Јапонец се самозапалил во протест против државниот…

Јапонија се прости од поранешниот премиер Абе

Јапонците денеска се простија од поранешниот премиер…

Убиецот на поранешниот јапонски премиер се обидел…

Човекот обвинет за убиството на поранешниот јапонски…