(Видео) Хорор во Кабул: Во експлозија во…

Талибанците ја потврдија експлозијата во џамијата во…

(Видео) Ова ли е демократија? Франција затвора…

Во градот Бове, Франција, започна правна постапка…

Имам ги нарекувал џиxадистите херои: Поради paдикални…

Француските власти затворија џамија во регионот Оаза…