(Видео) “Страстен” бакнеж на американската прва дама…

Џил Бајден го поздрави сопругот на потпретседателката…

Нема среќа со Ковидот: Џил Бајден повторно…

Сопругата на американскиот претседател, Џил Бајден е…

Сопругата на Бајден позитивна на Ковид-19

Првата дама на САД, Џил Бајден е…

Џил Бајден “ненајавено” посети мал украински град…

Првата дама Џил Бајден помина дел од…

Американската прва дама за Денот на мајката…

Првата дама на САД Џил Бајден планира да го…