(Видео) БОМБА на руските пренкери: Буш призна…

Буш помладиот призна дека САД го прекршиле…

(Видео) СЛЕДУВА БОМБА: Руски пренкери објавуваат разговор…

Руските пренкери Вован и Лексус објавија тизер…