Започнува зрачењето: Три компании во трка за…

– По завршувањето на јавната расправа до…

3Г мрежата станува историја

Две децении старата 3G мрежа официјално престана…

Иднината е сега: Инфиникс го лансираше првиот…

Infinix денес го лансираше својот прв врвен…

Започна xaocoт: Бројни авиокомпании ги отkaжаа летовите…

Голем број авиокомпании се загрижени дека поставувањето…

13 македонски градови подготвени за 5Г

Досега 13 градови во Македонија се подготвени…

„Се заканува хаос и катастрофална 5G криза“…

Извршните директори на големите американски патнички и…

Годинава ќе добиеме 5Г-услуги и нов мрежен…

Според најавите на надлежните институции за годинава,…