АБЕР НЕМА ОД ГУГЛ И ФЕЈСБУК: Македонија е како темен вилает, абер нема од странски инвестиции!

  • January 16, 2020
  • Коментари

Низа критики упати пратеникот Влатко Ѓорчев кон владејачката партија поради како што рече, нереализираните странски инвестиции кои тие ги најавиле во Македонија.

„Абер нема од Гугл, абер нема од Фејсбук. Сега имаме работа со белосветски мафијаши како Биг Мајк, немаме абер од светски инвестиции. Секоја втора недела се отвора нова фабрика во Грција, Бугарија, Србија. Во Македонија никаде ништо, темен вилает“, истакна Ѓорчев.

Претходно «
Следно »