АВТОБУС СЕ ЗАБИ ВО СКЕЛЕ: Меѓуградски автобус се заби во заштитното скеле на кое е означена максималната дозволена висина!

  • September 2, 2016

Предмалку на булеварот „Гоце Делчев“ кој води од правец на Владата кон трговскиот центар „Мавровка“ автобус се заби во скеле на кое ја пишува максималната дозволена висина на возилото. Автобусот се обраќал на меѓуградска линија, а несреќниот возач погрешно ја проценил висината на автобусот па успеа да го откорне целиот кров.

14212549_10153688770346262_7401433194338441818_n 14138597_10153688770356262_554536473445013267_o

Претходно «
Следно »