АЕРОДРОМЦИ БАРААТ ИСПОЛНУВАЊЕ НА ВЕТУВАЊАТА: Каде ти е училиштето што го ветуваше, Златко?

  • August 21, 2018

Златко Марин е можеби еден од најнеуспешните и најмрзеливи градоначалници на општина Аеродром, а со сигурност го завзема приматот како градоначалник со највеќе скандали во својот мандат

 

Аеродромци сепак, не ги заборваат неговите ветувања кои Марин поддржан од Заев ги даде во предизборната кампања за локалните избори.

Имено, аеродромци поставија табла на парцелата на која Марин ветуваше дека ќе се изгради улилипте со прашањето:

„Златко, каде е изграденото школо? – твои аеродромци“ – стои на таблата.

Претходно «
Следно »