АЕРОДРОМЦИ СЕ ЖАЛАТ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ: „Ќе го трпиме неписмениов уште 3 години“

  • May 28, 2018

Нема ништо од ветените проекти во општина Аеродорм, а граѓаните се гушат во ѓубре и прашина. За гасификација повеќе не се ни зборува, а од средно училиште и театар нема ниту меморија – се жалат жителите на општина Аеродром

„Поминаа 8 месеци а од нашиот градоначалник ниту трага ниту глас. Аеродром се гуши во ѓубре и прашина а од ветените проекти нема буквално ништо. Гасификацијата веќе не се ни споменува а беше главен проект во кампањата. Средното училиште- гимназија, театар и што уште не . Нека ни е наздравје аеродромци ! Ќе го трпиме неписмениов уште 3 години .“ – пишуваат аеродромци на ФБ.

Претходно «
Следно »