Аеродром и Лисиче без парно поради голем дефект

  • December 27, 2018
  • Коментари

Голем дефект на дистрибутивната мрежа предизвика испад на работата на топланите во 20:00 часот вечерва во скопските населби Аеродром и Лисиче.

Според БЕГ, во моментот екипите го лоцираат дефектот, со цел истиот да се изолира и да се воспостави нормален хидраулички режим на системот.

Претходно «
Следно »