АКО ВЕЌЕ ДАВАТЕ, ДАЈТЕ ЕДНА ГАРСОНИЕРА ВО ОХРИД: Коментаторите на „Арена Спорт“ зборуваат за ајварот, но и за понудите за државјанство и стан

  • June 10, 2019

Стеван Стевановиќ и Сретен Рашковиќ, двајцата коментатори на Арена кои со многу eмоции ги пренесуваа мечевите на Вардар во Лигата на шампионите, во еден шеговит разговор за „Мондо“, oткрија колку добивале пораки и колку се актуелни во Македонија.

Стеван Стевановиќ во смеа рече: Кога веќе нудите, дајте една гарсониера во Охрид!

Целиот разговор на Стевановиќ и Рашковиќ можете да го погледнете подолу:

Претходно «
Следно »