АКО ВЕ ПОВИКА ОВОЈ БРОЈ НА „ВИБЕР“, НИКАКО НЕ СЕ ЈАВУВАЈТЕ

  • December 30, 2016

Веќе подолго време корисниците на „Вибер“ се жалат дека добиваат повици од бројот +266696687, а сега е откриено и што може да ви се случи ако се јавите.

viber500

Наводно, доколку се јавите на споменатиот број, хакерите лесно би можеле да ве следат на „Вибер“.

Тоа значи дека би можеле да добијат пристап до вашите податоци што ги разменувате со пријателите.

Корисниците на „Вибер“ се советуваат никако да не се јавуваат на непознати броеви.

Претходно «
Следно »