АКО ГИ ЗАБЕЛЕЖИТЕ ИТНО ПРИЈАВЕТЕ: Овие две дечиња од вчера се исчезнати, пријавете веднаш ако ги забележите!

  • May 31, 2017
  • Коментари

– Овие деца се исчезнати од вчера, од 6 часот наутро. Девојчето има 11 години, а момчето 10 години. Ве замолувам доколку ги видите јавете се на 072 616 518 или 076 943 579 или пријавете во полиција.

Оваа фотографија со апелот за помош брзо се шири на социјалните мрежи, а според коментарите на постот, децата живееле во Автокоманда.

Доколку некој има било какви информации или ги забележал овие две деца, апелираме да помогне во потрагата и се надеваме дека ќе бидат пронајдени многу скоро, живи и здрави.

Претходно «
Следно »