АКО ГИ ИМАТЕ ОВИЕ 10 ДИНАРИ, ВЕДНАШ МОЖЕ ДА ГИ ЗАМЕНИТЕ ЗА 8.000 ЕВРА!

  • January 18, 2017
  • Коментари

Се работи за банкнота од 1885 година, за која колекционерите велат дека може да добиете од 3.000 до 8.000 евра. Банкнотата е вредна затоа што е многу ретка.deset 10 dinari

Голем дел од овие банкноти биле повлечени од употреба, а дел од нив се изгубени. Затоа десетдинарката е вистинско мало богатство. dinariShare Button

Претходно «
Следно »