АКО НЕ НЕ СОБЕРЕ СИТЕ ВО САЛА, ЌЕ НЕ СОБЕРЕ НА ПЛОШТАД: Ракометниот натпревар Македонија – Грција ќе се гледа на плоштадот во Струмица

  • June 12, 2019

Денес RIVERSOUND ги извести медиумите и граѓаните на општина Струмица дека во недела на центарот во Струмица, односно веднаш после „Концепт“ ќе биде поставен дисплеј 24 квадрати или со димензии 8*3 и целосно озвучување за заедничко следење на натпреварот помеѓу Македонија-Грција. Браво за RIVERSOUND и целата екипа. Да навиваме заедно за нашите момци, напред Македонија!

Претходно «
Следно »