АКО ОДЕТЕ КАЈ ЗЛАТАР ВЕДНАШ БИ ГО ИCЕКОЛ ПРСТЕНОТ: Овој инженер дошол до генијална идеја

  • February 27, 2019

Страница на Фејсбук „Impressive World“ објавила импресивно видео. Станува збор за едноставен и интересен трик, кој ретко кому би му паднал на памет.

За ваков проблем доктор би препорачал сече ње на пр стот, златар сечење на прстенот, но овој инженер го решил за една минута.

Погледнете како да извадите заглавен прстен од вашиот прст:

Претходно «
Следно »