АКО ФАТИМЕ НЕ ГЛАСАЛА, ОД КАДЕ СПРЕЈ НА РАЦЕТЕ: Слушнете го сведочењето на Избирачкиот одбор од местото на гласање на Фатиме!

  • December 16, 2016
  • Коментари

Скандалозни одлуки на мнозинството членови на ДИК му обезбедија на СДСМ време и простор за дополнителен изборен инженеринг.

dik-sulejmani-640x285

Воопшто не се важни сведочењата на членовите одборот на општинската изборна комисија, бидејќи доколку се земеа во предвид истите до ваквите скандалозни одлуки немаа да бидат запишани во македонската историја.

Со тоа практично целиот избирачки одбор беше обвинет дека лаже и осомничен дека учествувал во изборна измама.

Од избирачкиот одбор тврдат дека Фатиме Сулејмани гласала и со УВ ламба се видело дека има мастило на прстот.

-Сулејмани беше проверена со УВ ламба. Проверивме дали има знаци и заклучивме дека има малку знаци, истакна претседателот на избирачкиот одбор.

Претходно «
Следно »