АКТЕРКАТА ШИЈАК: Странските амбасади беа лоши играчи и глумци, Заев го прелажа македонскиот народ!

  • December 27, 2018
  • Коментари

На темата „Македонија во 2018-та: Национален хорор или евтина политичка пародија“ гости во „Отворено“ на Алфа се режисерот Јани Бојаџи и актерката Арна Шијак, која вели дека е Македонија е една земја на парадокс и веројатно во тоа ќе биде и спасот на државата.

-Зоран Заев успеа многу луѓе да прелаже да гласаат за него, но ете за среќа се будат од лоѓопт сон и почнуваат и тие да ја констатираат измамата. Меѓутоа, јас исто би се надоврзала дека и странските амбасади беа лоши играчи, лоши глумци. Но повторно сум горда што тоа се случува во нашата земја, каде правилата кои што ги измислиле не важат. Значи ние сме една земја на парадокс и веројатно во парадоксалноста ќе биде и нашиот спас

Претходно «
Следно »