АЛАЃОЗОВСКИ ДО ЗАЕВ И ДИМИТРОВ: Луѓе со синдром на поштена курва која расправа за цел или пола

  • August 12, 2018
  • Коментари

Доколку мислите дека на екс министерот за кутлура му пораснала кичма се лажете. Станува збор за скриншот од нашата архива, токму од Твитер пост на пораншениот министер Роберт Алаѓозовски кој ја обвинува поранешната влада за преговарање за промена на името. Тој пазарењето со македонското име, со одредници пред или потоа го нарекува ,,синдром на поштена курва која расправа за цел или пола”. 

Од нашата редакција сега го прашуваме Алаѓозовски дали се уште стои на своите ставови од 2014 година, дали тој се уште мисли дека оној кој преговарал за промена на името, како неговите поранешни колеги министри Заев и Димитров се проституира? И што има да каже за оние кои договорија промена на името?

Претходно «
Следно »