Алпинистичко-спасувачка показна вежба „Водно 2019“

  • May 30, 2019
  • Коментари

Алпинистичко-спасувачка показна вежба „Водно 2019“ денеска ќе одржат припадниците на МВР во непосредна близина на големиот паркинг кај жичарата на средно Водно.

На настанот, што се спроведува во рамки на активностите по повод одбележувањето на Денот на полицијата, припадници на хеликоптерската единица при МВР ќе извршат симулација на спасување лица заглавени во гондолите на жичницата на Водно.

Претходно «
Следно »