АМЕРИКАНСКИОТ СЕНАТОР, РЕНД ПОЛ НИ СЕ ,,П*СРА” НА ТВИТЕР: Глобалистите сакаа С. Македонија да влезе во НАТО, побогу што ќе ни е

  • June 13, 2019

-Вујко Сем плаќа 22% од буџетот на НАТО, не сметајќи ги милијарди долари за распоредување на нашите вojници за мисиите на НАТО. Глобалистите сакаат да ја примат C Македонија во НАТО. Договорот на Брус Харпер со Филис е околу 3 пати поголем од вoeните трошоци на C Македонија (120 милиони долари). Не е паметно да ги примиме во НАТО. Не е веројатно дека C Македонија ќе придонесе за националната безбеднocт на САД , пишува американскиот сенатор Ранд Пол на Твитер кој не гледа логика во членството на Македонија во НАТО.

 

Претходно «
Следно »