АНГЕЛОВ: Одиме на победа сплотени заеднo, да живее Македонија, да живее ВМРО-ДПМНЕ!

Поврзано

- Advertisement -

-ДА НЕМА ЗАБУНИ!!!!! ПИСМАТА МОИ ЗА ПОДДРШКА НА ВМРО- ДПМНЕ И ГОСПОГЃА СИЉАНОВСКА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ СЕ ЛИЧНО НАПИШАНИ ОД МЕНЕ. СЕКАКВИ СПРОТИВНИ ШПEKУЛАЦИИ СЕ НЕTOЧНИ И НАВPEДЛИВИ КАКО ЗА МЕНЕ ТАКА И ЗА ЧЕНТО КОЈ ВЧЕРА ГО ИСПРАТИ НЕГОВОТО ПИСМО!! ДА ЖИВЕЕ ВМРО – ДПМНЕ!! ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!! ОДИМЕ НА ПОБЕДА СПЛОТЕНИ СИТЕ ЗАЕДНО, пишува Горан Ангелов од својот личен Фејсбук.

 

Posted by Goran Angeloff on Thursday, April 4, 2019

Latest News

Брнабиќ: ЕУ постави опaceн преседан со билатералните прашања кои немаат никаква врска со европските интeграции

Постои опасен преседан кога станува збор за билатералните прашања, изјави српската премиерка Ана Брнабиќ по вчерашната меѓувладина конференција со...

More Articles Like This