АНКЕТА НА „МАРКЕТ ВИЖН“: Народот смета дека Македонија се движи во погрешна насока

  • April 15, 2019

Македонија се движи во погпешна насока, ова го покажува последната анкетата на „МАРКЕТ ВИЖН“, спроведена по барање на Пресинг ТВ.

48,7% од испитаниците сметаат дека државата во овој момент се движи во лоша насока, а 39,1% се изјасниле дека се движи во добра насока.

Со „не знам“ одговориле 12,3%.

Претходно «
Следно »