АНКЕТА: Предметите на СЈО да не ги водат досегашните oбвинитeли

  • September 13, 2019
  • Коментари

 На прашањето „Што треба да се случи со обвинитeлите од СЈО“, повеќето од половина, или 57,1 отсто, од испитаниците во онлајн анкетата на „Макфакс“ сметаат дека обвинитeлите на СЈО  веќе не треба да имаат никаков допир со тие предмети.

Од анкетираните 26,2 отсто сметаат дека обвинитeлите од СЈО треба да продолжат да работат независно, додека 16,7 отсто сметаат дека обвинитeлите треба да се вратат на старите позиции, но да ги водат предметите на СЈО.

Извор: Макфакс

Претходно «
Следно »