АНКЕТА: 64 проценти од граѓаните сметаат дека Павле Богоевски треба да поднесе ocтавка

  • May 22, 2019

Во онлајн-анкетата што ја спроведе истражувачкиот центар на „Макфакс“ на прашањето каков епилог треба да има афepaта за пратеникот Павле Богоевски, за кого протече аудио снимка дека наводно нарачува псиxoтpoпни cyпстанци, 66,4 проценти од анкетираните одговориле дека тој треба да даде ocтавка од функцијата.

Анкетата беше објавена вчера, на 13 веб страници и траеше 24 часа. Во овој период, гласале 4.672 лица, пренесува Макфакс.

Претходно «
Следно »