АНЃУШЕВ ДО ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОХИС: Не сум јас султан за да делам пари!

  • November 21, 2018

Вработените од Охис повторно излегоа на протест. Како што велат, го бараат тоа што го изработиле, односно за дел од нив и до 24 плати како и платени придонеси. Имале средба со министерите Анѓушев и Тевдовски, но си заминале со порака дека пари нема.

Вработените обвинуваат дека Анѓушев не ја разбира нивната мака, велат дека вицепремиерот им се обратил со изјавата:

-Не сум јас султан за да делам пари.

Претходно «
Следно »