АПАСИЕВ ЗА ДУИ И ПИОМ: Фонд ко фонд, празан!

  • February 3, 2019

Професорот Димитар Апасиев на Фејсбук алудирајќи на скандалот со ПИОМ и 19-те милиони евра кои недостасуваат од истиот. Тој користејќи ја познатата фраза од македонскиот филм ,,Тетовирање”, ,,Кофер ко кофер, празан”, вели:

„Фонд ко фонд. Празан!“ (ДУИ) #Тетовирање, пишува Апасиев на Фејсбук.

Претходно «
Следно »