АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ: Внимавајте – Голема змија на пешачката патека во Трнодол – Козле

  • June 11, 2019
  • Коментари

Вечерва огромна змија се шета низ пешачката патека под населбата Трнодол во Козле. Оваа патека ја користат жителите од населбата, а навечер се собираат и млади кои седат на клупа и се забавуваат. Змијата е видена од минувач со куче. Токму по оваа патека и се движат жителите од населбата со кучињата.  И додека змии отpовници ги тepоpизиpаат жителите на општина Карпош, како што неофицијално дознаваме,  градоначалникот секој викенд па и овој, го поминува на грчките плажи во хотел на негов другар.

Претходно «
Следно »