Асанж до „Си- Ен-Ен“: Имате 48 часа додека „Викиликс“ не ве уништи со протекувачка бомба

  • January 8, 2017
  • Коментари

2017 година ќе биде голема година за Конзервативците и оние кои се уморни од демократите кои ја уништуваа оваа голема Нација. „Викиликс“ самата ја демонтираше кампањата на Клинтон и покажа многу повеќе корупција отколку што некогаш сме замислувале.

pasted_image_at_2017_01_05_03_02_pm

По изборот, многумина се прашуваа дали Викиликс и Џулијан Асанж тивко ќе продолжат да се борат за правда. Ако ги сакавте да продолжат да се борат за  изложување на корупцијата, вие сте во групата која Викиликс ја избра за оваа година:Си- Ен-Ен.

Тие се уморни од одвратно однесување на мејнстрим медиумите и се закануваа да ја тужат Си-Ен-Ен, сега за нивните провокативни забелешки.

We have issued instructions to sue CNN for defamation:https://twitter.com/WLTaskForce/status/816645680517312512 

Unless within 48h they air a one hour expose of the plot.

Си-Ен-Ен на почетокот мислаеа дека може само да се извинат и дека тоа ќе го задоволи Асанж. Размислете повторно.

Викиликс, исто така, спореа дека тие ќе се изложат Си-Ен-Ен надвор од судницата ако продолжат да ги играат овие игри.

US 2017: Former CIA head official denounces government critic as a ‘pedophile’. http://www.nydailynews.com/news/politics/cnn-apologizes-assange-commentator-calls-pedophile-article-1.2935083 

Photo published for CNN apologizes to Assange after commentator calls him ‘pedophile'

CNN apologizes to Assange after commentator calls him ‘pedophile’

“(Assange) is a pedophile who lives in the Ecuadorian embassy in London,” the commentator said.

 

Една работа останува јасна: Викиликс не планира да престане активностите за да и наштети на Хилари Клинтон и нејзиниот тим на поданици. Си-Ен-Ен е само нивната прва цел, а повеќе од сигурно е дека ќе го следат.

 

Претходно «
Следно »