(Аудио)РАДМИЛА СО ИСТО ДЕЛО КАКО МИЈАЛКОВ И ТАЧИ: Шекеринска договара гласање во ДИК, ќе добие ли и oбвинeниe?

  • October 12, 2019

Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, објави нова бомба преку социјалните мрежи.

Овојпат се слуша гласот на Радмила Шекеринска и нејзините упатства за член на Државната изборна комисија и неговиот „одлучувачки глас“ во изборите.

Fatmir Besimi duke marr urdhëra nga VMRO-ja, për ksi vepre Meduh Thacit ju ngrit aktakuz, a do të bëhet e njejta edhe për Fatmir Besimin dhe të dënohen të dy me minimum 3-vjet heqje lirie sipas ligjit, nuk besoj se piunat e Sashos dënohen atje.

Gepostet von Dan Dervishi am Mittwoch, 2. Oktober 2019

Претходно «