October 18, 2021, 2:06 am

„АЈРО, АЈРО“ АМА НОСИТЕЛОТ НА ЛИСТА НЕ СЛУША: Тони Грнчаров, носител на листата на СДС во Аеродром не го слуша Заев за „ајро“!

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

„Ајро, ајро…ајродром“ – велеше Заев на партискиот митинг во општината Аеродром, сакајќи да ја потенцира важноста на возудхот, кој како што ветува ќе го донесел почист во населбата, критикувајќи ја урбанизацијата на општината и градежните активности во истата

За волја на вистината еден од градежниците кој инвестира во градежни зафати во општината е токму носителот на листата на СДС во Аеродром, Тони Грнчаров – Грне кој дури и на ФБ се пофалил дека работата ја фаќал од сабајлечки, и градел.

Ако градењето е најголема закана за квалитетот на воздухот во општината, тогаш токму олигарсите од СДС кои градат во општината се најголемите виновници.

„Ајро“ на Заев, на крајот ќе му се удри од глава.

Latest News

Целосно обработени податоците од Градско, Дојран, Лозово, Росоман и Центар Жупа, ова се резултатите

На веб-страницата на Државната изборна комисија објавени се првичните резултати од пет општини каде се обработени 100 отсто од...

More Articles Like This