Баба Ванѓа само за еден знак од Зодијакот верувала дека е среќен!

  • February 21, 2019

Баба Ванѓа предвидела многу лоши сценарија, cмpт и катастрофи, но за еден знак од Зодијакот верувала дека е среќен и дека брзо ќе се збогати.
Се работи за Девицата која е единствен женски знак во Зодијакот. Според Баба Ванѓа тоа е паметен знак кој лесно доаѓа до пари и го користи умот за се.

Таа верувала дека ова е можно ако со себе Девицата секогаш си носи среќна амајлија и е еден од ретките знаци за кои таа верувала дека се среќни.

Единствена опасност за Девицата е злокобното око на други знаци кои и љубоморат што е чекор пред нив.

Претходно «
Следно »