БАБА КО БАБА, СО ЛАМБОРЏИНИ ВО ГАРАЖА

  • December 3, 2018
  • Коментари

По неуспешен бизнис кон крајот на 80-те со рент-а-кар за луксузни автомобили, сега веќе починатиот дедо / татко / сопруг решава да задржи два од автомобилите што ги изнајмувал: Ламборџини Кунташ и Ферари 308. Над 20 години заборавени во гаража што протекува, автомобилите повторно ги открива внукот на оригиналниот сопственик кога оди на гости кај баба му.

Според сликите Ламборџинито би требало да е Кунташ 5000Ес, со 4,8 литарски мотор и 12 вентили, едно од 321 возило што се произведени од овој тип. За Ферарито само се знае дека е 308-ца.

Претходно «
Следно »