Балетан си го истетовира Путин на градите

  • January 18, 2019

Контроверзниот руски балетан Сергеј Полунин на градите го истетовира ликот на Владимир Путин. Балетанот во неколку слики на „Инстаграм“ го величи лидерот на Русија.

Му благодарам на Владимир и на секој кој се бори за доброто. Ве почитувам. Не е лесно да се биде силен и да се одбере доброто. Љубовта е добра и е најмоќна.

Како што растела љубовта на Сергеј кон Путин, тој го сменил и државјанството. Така Полунин од ноември минатата година повеќе не е Украинец туку Русин.

Инаку, овој балетан кој на 19 годишна возраст стана првенец на британскиот Ројал Балет, е познат дека на сцената се појавувал пијан и дрогиран. Објавите за Путин и за мажите ги погоди првите луѓе на балетските куќи, кои веќе не можат да замижуваат само поради огромниот талент на балетанот.

Претходно «
Следно »