БЕБЕ СЕ ЈАВИ НА ТЕЛЕФОН,А НАЧИНОТ НА РАЗГОВАРАЊЕ ЌЕ ВЕ НАСМЕ ДО СОЛЗИ

  • March 11, 2018
  • Коментари

Не постои ништо што може да ги израдува родителите од тоа преку телефон да можат да ги слушнат звуците кои ги прави нивното бебе.

Ќе се сложите дека не постои ништо по слатко од тоа кога бебињата зборуваат, а не ги изговараат убаво зборовите.

Тие воглавно ги емитираат нашите гестикулации и интонации на говорот, но зборовите кои излегуваат од нивните усти се: „Блју-га-ја-не-анјахјаа“.

Тие се трудат нешто да ни кажат, но резулататот е урнебесен!

Сепак, секој родител може да потврди дека, кога е отсутен од дома, не постои нешто што повеќе би го израдувало отолку да ги слушне тие звуци по телефон!

Погледнете како ова бебе „разговара“ со својот татко:

Претходно «
Следно »