Без вода дел од корисниците во Аеродром, Ново Лисиче, Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол

  • November 12, 2018
  • Коментари

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради преповрзување од стара на нова мрежа која постепено ќе се става во функција во текот на денот без вода за пиење од 9 часот па сè до завршување на активностите ќе бидат корисниците од населбите Аеродром и Ново Лисиче (висока зона – станбените објекти над 5. кат), Припор, Сопиште, Ракотинци и Добри Дол.

„Ова го правиме во интерес на граѓаните на посочените населени места со цел во иднина да не се соочуваме со досегашните проблеми“, се наведува во соопштението на ЈП „Водовод и канализација“.

Оттаму исто така додаваат и дека кај дел од корисниците во Кисела Вода може да има намален притисок додека траат активностите.

Претходно «
Следно »