БЕЗ СТРУЈА НЕКОЛКУ ОПШТИНИ: Утре пpekини во напојувањето со електрична енергија во неколку скопски општини

  • September 11, 2019
  • Коментари

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат неколку општини.

– во периодот од 08.00 до 16.00 часот, корисниците од улиците: Ѓоре Ѓоревски, Радишанска, Боро Кралевски, Киро Димишков, Скоевска, Петко Јанчевски, Симче Настевски, АФЖ и 1558, дел од корисниците од ул. Бутелска, како и објектот на детската градинка и ТЦ Радишани. ( општина Бутел )

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Бела Краина, дел од корисниците од улиците Франц Розман и Генерал Михајло Апостолски. ( општина Карпош ) , како и дел од корисниците од село Бањани. ( општина Чучер Сандево )

– во периодот од 09.15 до 16.00 часот, корисниците од селата Рамни Габер, Вртекица и Пагаруша ( општина Студеничани ), додека краткотрајни прекини околу почетокот и крајот на дадениот временски период ќе имаат корисниците од селата Долно и Горно Количани, Црвена Вода, Палиград, Мала Река, Алдици, Драчевица и Цветово, како и објектите на АРМ и МВР на Караџица. ( општина Студеничани )

Претходно «
Следно »