“БЕЗ ЦЕНЗУРА“ ПРЕМИЕРНО СО МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ: Се она што другите не сакаат да го кажат – слушнете го тука!

  • December 8, 2016

На само три дена пред изборите, ексклузивно слушнете го интервјуто со Миленко Неделковски во премиерната прва епизода на „Без Цензура“ на iNFOMAX.mk. Сето она што никој друг не сака да го обелодени, го крие или поради политичка коректност не го спомнува ќе имате можност да го слушнете вечерва.

naslovna_premierno

Која беше причината за предизвикување на кризата? Зошто никој не сака да го именува „чадорот? Кој е чадорот? Приморана ли е Македонската политичка елита да го повторува ветувањето за евро-атлантски интеграции поради стравот од поделба на Македонија на два дела меѓу Бугарија и Албанија? Какво е расположението на народот по однос на евро-атлантските интеграции? Кој ќе победи и со колку гласови? – и уште многу други прашања на кои досега не слушнавме одговор, ексклузивно во „Без цензура“ на iNFOMAX.mk, премиерно со Миленко Неделковски.

Претходно «
Следно »