БЕЛГРАД БЛOKИPАН ПОРАДИ ПОСЕТАТА НА ТИФАНИ ТРАМП: Нејзиното обeзбeдyвање без најaва yпaднaло во музејот на Никола Тесла!

  • March 13, 2019

Тифани Трамп е во посета на Белград каде ужива во знаменитостите на градот. Таа цел ден помина низ улуците не Белград, го посети храмот на Света Сава, музејот на Никола Тесла, низ трговските центри и по кафулињата низ центарот на градот.

Пола час пред таа да пристигне во музејот на Никола Тесла нејзиното oбeзбедување беше во извидување на бeзбeднocната ситуација.

„Се вратија со ќерката на американскиот претседател. Таа беше насмеана и многу пријатна. Сите се согласивме дека потсеќа на татко и. Се интересираше за животот и работата на Тесла и детално го разгледа целиот музеј.“, изјави еден од вработените додавајќи дека останатите посетители воопшто не забележале во чие друштво се наоѓаат.

Тифани исто така со внимание го проследила филмот за Никола Тесла.

Од музејот, Тифани со нејзината придружба прододлжила кон храмот на Света Сава каде купила неколку икони и оставила и добротворен прилог.

По прошетката ќерката на Трамп ручала во еден од рестораните во градот, а потоа се вратила во хотелот. Доцна вечерта таа била на фризер и се подготвила за густиот распоред за следниот ден.

Таа вчера на Инстаграм сподели слики од Србија, а коментарот го напиша со кирилица.

Претходно «
Следно »