БЕШЕ ЕДНАШ ЕДЕН АМДИ БАЈРАМ: Ја вери внуката, ама прославата помина без гламуp и познати лица од политиката

  • September 10, 2019
  • Коментари

Амди Барјрам, татко, дедо, политичар, шоумен, бивш робијаш и естрадна политичка ѕвезда се прослави со свадбите на своите деца и прославите на ромска убавица каде славјето го дополнуваа врвни политички фаци, правени со сиот гламуp кој му е него сBојствен. Сега, во коалиција со СДСМ, работите за Амди Бајрам не стојат така ѕвез дено и глам урозно. Заб pането му е да дава изјави, иако е политичар, меѓу Ромите не е веќе славен а и на гости за прослави веќе никој од славните не му доаѓа.

А и според фотографиите, Амди кла пнал, согласен под Заев и СДСМ да биде само замолчена фигура за гласање во собрание без право да зборува, да дава изјави, да се дружи со славни лица на своите прослави. На веридбата не му додјде никој од главните фаци од СДСМ.

Во хотелот Александар Палас Амди Бајрам организираше забава по повод веридбата на неговата внука, скромно и ни сенка од некогашната слава.. На забавата имало многу гости а за музика задолжени беа Џеј и Драган Коиќ – Кеба.

Претходно «
Следно »