November 28, 2021, 10:00 am

БЕЈЛИ ЈАДЕШЕ ЃЕВРЕК, ГЕРИЗ СЕ ВОЗБУДИ: Гериз не информираше што доручкувал Бејли, се чека информација за тоа што какал?

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Американскиот амабасадор во земјава Џес Бејли, денес јадел ѓеврек со сланина во една скопска бурекџилница. Голема работа, ќе рече секој нормален човек кој со индигнација и гадење гледа на обидите на човекот кој ја дерогираше државата и се постави над сите закони, изигрувајќи гувернер, како се обидува да се вклопи во „народот“

 

gevrek_bejli

Но, има некои луѓе кои се до толку мизерни што мораат на секој начин да ги задоволуваат блудните желби на т.н. „Џокер од Кале“, па своите порталчиња ги употребуваат за неуспешна промоција утринското мени на Бејли.

Сепак, Гериз нема и некој избор. Неговото достоинство, човечност, идентитет, битие е продадено и зависи од тоа дали денес ќе му се допадне ѓеврекот со сланина на Бејли или не. Е, сега чекаме информација на порталчето на Гериз за содржината на фекалната материја која ќе ја искака Бејли.

 

1 коментар

Latest News

ДЕБАР ГО СЛАВИ АЛБАНСКОТО ЗНАМЕ: Градоначалникот го поставил низ цел град

Денеска е ден на албанското знаме, па градоначалникот на Дебар Хекуран Дука го честиташе на фејсбук. Поради празнувањето во Дебар...

More Articles Like This