October 24, 2021, 7:23 am

Беќаровски до идните советници: Ако навистина се бopите за доброто на Општината во која живеете, работете pro bono

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Пoчитувани кандидати за советници, ако навистина се борите за доброто на Општината во која живеете и само затоа сте кандидирале за советници, функцијата извршувајте ја PRO BONO, а парите од хонорарите целно пренаменете ги за потребите на училиштата во Вашата општина, повика д-р Нико Беќаровски од клиниката за Токсикологија.

„Еве можност јавно да не информирате, да знаеме за кого да гласаме. Се друго е празна реторика, да не се лажеме повеќе“, предлага Беќаровски.

Тој реагираше и на големиот прој на негови колеги кои решиле да влезат во политиката како кандидати.

Latest News

Дневен хopocкoп зa 24 oктoмвpи – eвe штo вe oчeкyвa дeнec

Овен Ако вашaтa работа е поврзана со странство на кој било начин, ќе имате можност да склучите добра зделка и...

More Articles Like This