May 16, 2021, 9:25 am

Биотepopистите го напуштија Cобранието

Поврзано

- Advertisement -

Пратениците за биотериризам го напуштија Собранието откако успеаја д аго привлечат медиумското внимание и од седница која требаше да биде во полза за граѓаните, направијаСедница на штета на Собранието.
Пратениците за биотероризам загрозувајќи го уставниот ред ипоредок во државата Бисера и Мирослав Богдановски денес го прекршија законот односно членот 205 и 206 од КЗ а го исполнуваат и диспозитивот на законот за териризам свесно ставајки ја во опасност и спречувајќи ја работата на Собранието на Македонија преку ширење ан смртоносната болест ковид 19, поради која во светот е прогласена пандемија.

Latest News

Дневен xopockoп за 16. мај 2021 година

Дневен хороскоп за недела, 16. мај 2021 година. Бик 21.4- 20.5. Љубов Ви претстои играње игри во кои вие глумите. Пресечете го...

More Articles Like This