„БИСЕР БАЛКАНСКИ“ СЕ ОРЕШЕ НА СТАДИОН ВО АВСТРАЛИЈА: Фудбалерите на Лалор Слога шампионската титула ја прославија со Бисер Балкански!

  • August 13, 2018

Австралискиот фудбалски клуб „Лалор Слога“ го прославија шампионскиот статус со песната „Бисер Балкански“ на легендарниот Гоце Николовски, која се ореше во соблекувалната по финалниот натпревар

 

„Лалор Слога“ е австралиски фудбалски клуб, составен од нашинци во Австралија, а во истиот членуваат и професионални фудбалери од сите националности.

Погледнете.

Претходно «
Следно »